Alltid färskt bröd

4-Bröd lågupplöst

Detta kan tyckas vara ett banalt tips, men enkla tips är oftast de bästa. Följ rådet så äter du gott, färskt bröd varje dag. Utan att behöva baka – varje dag.

För att behålla brödet/bullarna färska länge: dela de nybakade bullarna så snart de svalnat. Stoppa sedan in dem i en påse som du lägger i frysen – inte i brödskåpet.  Sedan tar du fram så mycket bröd du vill ha inför varje måltid.

Antingen plockar du fram det frysta brödet på kvällen innan du kryper till kojs – så har du färska bullar till frukost dagen efter.

Eller gör du som jag: plockar ut de frysta bullarna direkt ur frysen och stoppar ner dem i brödrosten under tiden som kaffet kokar på spisen. Då får du bullarna nybakade och rostade på några sekunder.

Sugen på nybakat? Klicka här för att hitta ett garanterat gott recept på  lättbakade frukostfrallor.

Annonser

4 thoughts on “Alltid färskt bröd

  1. Måste jag läsa detta nu? :) är redan tillräckligt hungrigt elelr rättare sagt sugen i något gott:)
    Får hålla i mig för jag vill bli av med lite rullar.
    Tack för tipset i alla fall!
    Ha en skön helg.
    Kram Gerda

  2. De där bullarna! Bakade efter ditt recept första gången du la ut det. Nu bakar jag varje vecka bara för att det går så snabbt, är så lätt och blir så sagolikt gott. Bra frystips. Ska testa det på lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s