Inte roligare än man gör sig

1-1-Bilskroten i Ryd med Madlene 324

1-1-Bilskroten i Ryd med Madlene 319

1-1-Bilskroten i Ryd med Madlene 301

1-1-Bilskroten i Ryd med Madlene 217

1-1-Bilskroten i Ryd med Madlene 384

1-1-Bilskroten i Ryd med Madlene 259

Tänkte ta mig an evighetsjobbet att sortera bilder i burken, men fastnade i stället med fingrarna i syltburken. Nu sitter jag här och kan inte låta bli att dra på smilbanden. Bilderna är från en regnig dag i somras. För att göra något lite utöver vardagstugget drog vi på oss finpaltorna, målade naglarna och åkte ut till den gamla bilkyrkogården i Ryd. Visst är det en aning tonårsaktigt att posera och plåta, men vafalls. Vi skrattade så vi hade ont i magen när vi väl åkte därifrån, så det är lätt värt några extra tonårspoäng. Nu tycker jag att bilderna är lite för fina för att bara ligga och skräpa i burken, så de får komma upp på väggen här.

Och så passar jag på att inspirera till ett kul helgtips:

Fotosafari

Tänk ut ett kul tema och se för allt i världen till att få med dig en vän som vågar skratta. Ladda med att måla naglar/dra fram kepsar, dra på er passande paltor eller plocka med en kul matsäck och glöm inte att ha ett nyladdat batteri i kameran och ett stort minneskort. Sedan är det bara att trycka av.

Den som bor i Blekinge eller Småland: ta er till Ryds bilkyrkogård. Det är en märklig plats sär många gamla stoltheter nu vilar.

Annonser

4 thoughts on “Inte roligare än man gör sig

  1. Vilken rolig idé, fast jag skulle nog passa bättre på en bilskrot än vad ni gör. Går liksom ihop med omgivningen. Det kan ju vara bra med harmoni i en bild, men ni kanske snarare var ute efter kontrastverkan. :-D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s