Om

Delad egentid är dubbel glädje. Därför sitter jag på min kammare och snickrar på små saker när jag får lite bonustid. Sedan lägger jag ut mitt hittepå här. Vill du kan du fånga inspiration och göra det som läggs upp på bloggen. Under rubriken ”Fredagstipset” eller ”Helgtips” hittar du inlägg som har med aktiviteter att göra. Har du idetorka inför helgen, eller bara en tråkig dag kan du gå in här för att hitta konkreta men enkla aktiviteter som gör tillvaron lite roligare.

Bilder? Gå in och kika på min andra blogg ljust. Här hittar du ett annat upplägg och tilltal.

Filosofi

Att se en grodd bli till en stjälk, att bygga en tillvaro av tändstickor. Att hitta en större tillfredställelse i en skön måndag än att åka till solen i ett främmande land. Att vara i det lilla och se det storslagna.

Att få skratta på en älskad väns begravning. Att veta att det vi delat finns kvar. Att känna det hetta innanför nyckelbenet och värma djupt inne i magen för att vi finns. Att våga vara svag och då få visa den största styrkan.  Att få vara. Nu. Att få göra. Nu.

Att få bygga små gladzoner i tillvaron och att få dela, är det bästa jag vet.

Jonglera lite med tillvaron...

Jonglera lite med tillvaron…

 

Annonser

13 thoughts on “Om

 1. Vilken fin blogg! Gillar de praktiska inläggen och att allt är så lätt att göra. Jag har både bakat frukostbullarna (suuupergoda!) och gjort lemonaden (himmelsk!) och lemoncurden (lagom syrlig ;). Fantastiska bilder du tar och så imponerad av hur du får ihop dina texter. Jag skrattar och/eller börjar tänka efter, efter att jag läst.
  Tack för att du delar, Filosofiska A!

 2. PS: Går det inte att gilla dina inlägg om man inte har ett wordpresskonto? Jag försökte trycka på stjärnan under ett inlägg, men då kom det upp en ruta för wordpress.

  • Autch, det kan vara så att man behöver ha ett wordpresskonto för att använda gillaknappen. Jag ska kolla upp om det är så. För att kommentera räcker det väl att bara ange sin mailadress?
   Men Anna, tack för alla fina kommentarer! Herrejösses, de värmer och jag blir så glad att höra att du gör, att det blir bra och att du tycker om att läsa, titta och inspireras! Framöver får jag kalla mig Filosofiska A ;) Bra smeknamn.

 3. Jag hittade alldeles nyligen hit och din blogg är UNDERBAR. Återigen väcks det vackra lilla inför sommaren och jag tror din blogg kläckte den första knoppen.

  • Jösses vad fint att du skriver en kommentar! Jag tackar och bockar och skiner i kapp med vårsolen (och den strålar starkt i dag). Gissar att du kanske snubblat över inlägget med ärtskott? Om inte, så är det det bästa sättet att tjuvstarta våren på. Ser så krispigt grönt ut och dessutom är det verkligen gott att blanda skotten i en sallad. Dessutom växer de så det knakar. Är man otåligt får man m.a.o. en snabb valuta för sin planteringsiver.

  • Niklas, jag lyckades både trolla bort din kommentar, trolla fram den igen och sudda ut mitt eget svar. Så här kommer ett nytt. Tack och tack det samma! Jag läste om integrationsprojektet och syrianska spelare och blev glad. Så dito!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s